Limo Servis Beograd


Sa nama dobijate luksuz koji zaslužujete

limo servis u beogradu
Iznajmite limuzinu sa vozačem i priuštite sebi potpuni komfor i uživanje. Limo Servis Fontana nudi vam profesionalnu uslugu luksuznog transporta najvišeg kvaliteta. Bez obzira da li je u pitanju neki poseban događaj, poslovno okupljanje ili romantični sastanak, svi vaši zahtevi biće ispoštovani bez kompromisa.

O vašim potrebama i željama vodi računa ceo stručni tim Fontana Limo Servis. Sve je potpuno podređeno vama, od prijema poziva, osmišljavanja transporta, pa sve do kompletne realizacije celog događaja.

I ne samo to. O vama nastavljamo da brinemo i dalje. Nudimo vam razne akcije, popuste i beneficije. Naši stalni klijenti, uživaju našu punu podršku i pažnju. Spremni smo da izađemo u susret svim vašim zamislima i ponudimo vam profesionalnu uslugu luksuznog prevoza po najvišim standardima.

Limo Servis za svečane prilike

- Potpun ugođaj za posebne datume u vašem životu -

Limo servis Fontana nudi vam uslugu iznajmljivanja limuzine sa vozačem za sve posebne prilike u vašem životu. Neka venčanja, mature, momačke i devojačke večeri i drugi važni dogođaji budu uveličani prijatnim i luksuznim transportom. Uz naš Limo Servis možete da se opustite i uživate u veličanstvenoj vožnji i usluzi na visokom nivou.

Luksuzna vozila kod nas možete iznajmiti po najpristupačnijoj ceni bez ikakvog odstupanja u odnosu na kvalitet. Sva naša vozila su potpuno tehnički opremljena, sigurna, udobna i spremna da vam priušte nezaboravnu vožnju i ugođaj.

Zablistajete u punom sjaju kakav vam dolikuje i dobro se provedite uz usluge našeg Limo Servisa.

Limo servis za poslovne prilike

- Zadivite svoje poslovne partnere -

Ukoliko želite da ostavite dobar utisak na svoje poslovne partnere, obezbedite im prijatan i ugodan transport. U današnjem vremenu, kada je “vreme” samo po sebi luksuz, ne dozvolite da ga uzalud gubite. Iznajmljivanjem limuzine za vozačem, ne samo što ćete ostaviti odličan dojam na svoje poslovne partnere, već ćete uštedeti i vreme i novac.

Iskoristite priliku da se u prijatnoj i opuštajućoj vožnji zbližite sa svojim poslovnim partnerima. Istraživanja pokazuju da se najbolji poslovni dogovori sklapaju upravo na mestima van poslovne sale. Vreme provedeno u prevozu možete upotrebiti da porazgovarate o nekim poslovnim detaljima i tako ugovorite povoljne uslove za sebe.

Naručite odgovarajuću uslugu našeg Limo servisa, pokažite svojim biznis partnerima i saradnicima da ste im bitni i očekujte najbolje.

Limo servis za romantične prilike

- Pokažite koliko vam je stalo -

Najbolji način da osvojite partnera do koga vam je stalo je da mu to i pokažete. Svako želi da se oseti posebnim i voljenim. Zato nepropustite priliku da voljenoj osobi to i dokažete. Rentirajte limuzinu sa vozačem za romantični sastanak, obeležavanje godišnjice, rođendana ili drugog važnog datuma i uživajte u intimi i romantičnoj vožnji.

Iznajmljivanjem limuzine sa vozačem, možete ne samo osvojiti nečije srce, već i osvežiti vezu ili izdejstvovati pomirenje. Ukoliko ne znate kako da zaprosite voljenu osobu, evo neodoljivog načina. Svakako ćete uživati u prijatnoj i ugodnoj vožnji po najvišim lux standardima. Naše profesionalni tim organizatora i vozača pobrinuće se za to.

Ugodite sebi i voljenoj osobi uz naš Limo Servis koji stoji na raspolaganju svim vašim zahtevima. Vaše je samo da se udobno smestite i uživate.

Limo servis svuda sa vama

- Putujte sa stilom -

Pozovite nas i mi ćemo vam organizovati transport luksuznim vozilima po najvišim standardima za svaku priliku i destinaciju. Iznajmite limuzinu sa vozačem i provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom, prijateljima, rodbinom.

Uz naš Limo Servis, ne morate brinuti o vožnji, gužvi u saobraćaju i drugim detaljima već sve prepustite nama. Vaše druženje i uživanje može da počne odmah. Pogledajte našu ponudu luksuznih vozila i izaberite ono koje u potpunosti odgovara vašim željama i potrebama.

Pozovite nas. Mi postojimo zbog vas.

Limo servis Fontana vam pruza mogucnost i placanjem platnim karticama

limo seris beograd
Tagovi: Limo servis, Limo servis Beograd, Limo servis iznajmljivanje limuzina, limo servis prevoz sa i do aerodroma, Limo servis razgledanje grada, razgledanje Beograda, Limuzine za vencanja, Limuzine za svadbe, Limuzine za mature, Iznajmljivanje limuzine za maturu
airport transfer belgrade usluge mini bagerom

Limo Servis Beograd


Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

© 2016 FONTANA LIMO SERVICE. Sva prava zadržana. Web Design by STUDIO DD