Limo Servis Beograd


Elegantno, sigurno i tačno na vreme

Limo Servis Fontana je agencija koja se bavi uslugom prevoza putnika luksuznim automobilima širom zemlje i sveta. Postojimo više od deset godina i na tržištu se izdvajamo po kvalitetu, tačnosti i posvećenosti svakom klijentu.

Na nas se možete osloniti bilo kad i bilo gde. Iza nas stoji veliko iskustvo i konstantna angažovanost celog stručnog tima na unapređenju uslova luksuznog prevoza i pružanju najkvalitetnije usluge našim klijentima.

Pored kvalitetne usluge, punu pažnju posvećuje bezbednosti naših putnika. Sva naša vozila su redovno servisirana i kontrolisana od strane nadležnih službi. Osim toga, naši vozači su iskusni profesionalci koji govore engleski i nemački jezik, kao i jezike zemalja u okruženju. Uredno poseduju sve potrebne domaće i međunarodne dozvole i licence.

Limo Servis za sve prilike

Naša delatnost obuhvata iznajmljivanje limuzina sa vozačem za razne svečane prilike; svadbe, mature, razne proslave godišnjica i jubileja.

Takođe, kod nas možete iznajmiti limuzinu sa vozačem sa sve poslovne prilike; sastanke, kongrese, međunarodna okupljanja i druge specijalne događaje.

Pored toga u naše usluge spadaju aerodromski transferi, razgledanje grada, kao i grupna i individualna putovanja.

Kod nas možete iznajmiti limuzinu sa vozačem za svaku priliku. Dobićete kvalitetnu i profesionalnu uslgu po najpovoljnijim uslovima i ceni.

Razlozi zašto da odaberete Limo Servis Fontana

• profesionalizam i decenijsko iskustvo;
• visoki sigurnosni standardi prevoza putnika;
• iskusni i licencirani vozači;
• luksuzna, sigurna i elegantna vozila;
• najbolji odnos cene i kvaliteta.

Limo Servis Beograd


Fontana ja vaš pouzdan partner za putovanja. Možemo odgovoriti na sve važe zahteve i odmah se pobrinuti da dobijete siguran i luksuzni prevoz po najvišim standardima.

Naš luksuzni vozni park i profesionalni vozači na raspolaganju su vam 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Pozovite nas i rezervišite prevoz kojim dobijate uvek više.

Limo Servis Fontana vam pruza mogucnost i placanjem platnim karticama

limo seris beograd
Tagovi: Limo servis, Limo servis Beograd, Limo servis iznajmljivanje limuzina, limo servis prevoz sa i do aerodroma, Limo servis razgledanje grada, razgledanje Beograda, Limuzine za vencanja, Limuzine za svadbe, Limuzine za mature, Iznajmljivanje limuzine za maturu
airport transfer belgrade usluge mini bagerom

Limo Servis Beograd


Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

© 2016 FONTANA LIMO SERVICE. Sva prava zadržana. Web Design by STUDIO DD