Limo Servis -Vozila za Mature


Vreme je za glamur, zablistajte u punom sjaju !

limo servis mature
Proslavite svoju maturu na način koji dolikuje pravoj zvezdi. Iznajmite limuzinu sa vozačem i pojavite se na maturskoj proslavi u punom sjaju. Pogledajte ponudu našeg Limo Servisa i priuštite sebi i svojoj pratnji nezaboravan doživljaj.

Sva naša vozila su klimatizovana, komforna, udobna i opremljena najsavremenijim audio i surround zvučnim sistemima. Uz odabranu muziku i društvu vaša zabava može odmah da počne.

Za galantne momke i maturske princeze

Dođite po svoju pratilju luksuznim automobilom i osvojite njene simpatije. Naravno, ne zaboravite cveće. U našim luksuznim vozilima zabavićete se i maksimalno uživati.

Ništa lepše od mlade devojke u maturskoj haljini. Ako se ta slika upotpuni limuzinom sa vozačem, doživljaj je potpun. Priuštite svojoj princezi događaj za pamćenje.

Ukoliko želite da na proslavu mature putujete u društvu, imamo rešenje za vas. Najnovija Mercedes limuzina vrhunske elegancije i udobnosti dovoljno je prostrana i udobna da primi osmočlano društvo.

Info za roditelje

Limo Servis Fontana na prvo mesto stavlja standard sigurnosti i bezbednosti. Sva naša vozila su redovno servisirana i kontrolisana. Vaša deca uživaće u sigurnoj i bezbednoj vožnji po svim propisima.

Ukoliko želite možemo sačekati kraj proslove i dovesti ih kući ili naknadno doći po njih. Pozovite nas da vam predstavimo našu ponudu i dogovorimo se oko svih detalja.

Još glamura

Rentirajte limuzinu za apsolventske večeri, promocije, punoletstva i druge svečane prilike. Neka bitni datumi u važem životu budu obeleženi glamurom i elegancijom. Opustite se i uživajte u vožnji našim luksuznim vozilima.

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge ili želite više informacija kontaktirajte nas ili nam pišite. Nudimo vam najkvalitetniju uslugu po najpovoljnijoj ceni.

Limo servis Fontana vam pruza mogucnost i placanjem platnim karticama

limo seris beograd
Tagovi: Limo servis, Limo servis Beograd, Limo servis iznajmljivanje limuzina, limo servis prevoz sa i do aerodroma, Limo servis razgledanje grada, razgledanje Beograda, Limuzine za vencanja, Limuzine za svadbe, Limuzine za mature, Iznajmljivanje limuzine za maturu
airport transfer belgrade usluge mini bagerom

Vozila za Mature


Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

© 2016 FONTANA LIMO SERVICE. Sva prava zadržana. Web Design by STUDIO DD