Limo Servis - Luksuzni automobili za Venčanja


Zakoračite u novi život sa stilom

limo servis vencanja
Doneli ste najvažniju odluku u životu. Želite da početak bračne zajednice obeležite na elegantan i upečatljiv način. Detaljno ste isplanirali sve pojedinosti ali vam nedostaje adekvatan prevoz. Na pravom ste mestu.

Limo Servis BGBest4you nudi vam veliki izbor luksuznih vozila za venčanja. Iznajmite limuzinu sa vozačem i uživajte u najradosnijem danu u svom životu. Sva naša vozila su udobna, komforna i kompletno tehnički opremljena za potpuni ugođaj.

Savršen svadbeni automobil upotpuniće i ulepšati dan vašeg venčanja i zadiviti vaše goste. I ne samo to. Iako je dan venčanja najlepši dan u životu svakog mladog para, on je i prepun stresa da sve protekne glatko. Sa Limo Servisom BGBest4you o tome ne morate brinuti. Pored toga, udobnost i intima našeg vozila može vam poslužiti kao utočište da predahnete, saberete se, osvežite i u punom sjaju izađete pred svoje goste.

Razlozi zašto da iznajmite limuzinu sa vozačem za venčanje


Dolazak u velikom stilu

Poznato je da su na dan svadbe sve oči uprte pre svega u mladu i svi očekuju njen dolazak. Zato ne propustite priliku da se pojavite pred svojim gostima u velikom stilu kakav zaslužujete.

Neka se svi vesele i uživaju

Pogrešno je angažovati nekog od gostiju, prijatelja ili rodbine da bude vaš vozač na dan venčanja. Omogućite svim gostima da uživaju u jelu i piću bez ograničenja.

Prelepe uspomene i fotografije

Vožnja limuzinom svakako će vam ostati u prelepom sećanju. Neka vas naša elegantna vozila povezu u bolji život i ne propustite to da ovekovečite lepim fotografijama.

Profesionalni i iskusni vozači

Naši iskusni vozači vešto će izbeći gužvu u saobraćaju, pronaći adekvatno parking mesto i preduzeti sve neophodne mere da vaš svadbeni prevoz protekne glatko i bez problema.

Transport za vaše goste

Nudimo vam posebne uslove i popuste za prevoz gostiju našim vozilima. Neka vam bitni gosti na vašem venčanju, kumovi, rodbina, prijatelji budu adekvatna pratnja.

Pogledajte našu ponudu vozila i pozovite nas da se dogovorimo oko svih detalja.

Limo servis Fontana vam pruza mogucnost i placanjem platnim karticama

limo seris beograd
Tagovi: Limo servis, Limo servis Beograd, Limo servis iznajmljivanje limuzina, limo servis prevoz sa i do aerodroma, Limo servis razgledanje grada, razgledanje Beograda, Limuzine za vencanja, Limuzine za svadbe, Limuzine za mature, Iznajmljivanje limuzine za maturu
airport transfer belgrade usluge mini bagerom

Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

© 2016 FONTANA LIMO SERVICE. Sva prava zadržana. Web Design by STUDIO DD