Limo Servis - Razgledanje grada


Doživite Beograd na pravi način

Limo servis razgledanje grada
Ukoliko ste prvi put u Beogradu ili želite da ga bolje upoznate Limo Servis BGBest4you za vas organizuje prevoz i razgledanje grada. Takođe, ako želite da svoje poslovne partnere, prijatelje ili rodbinu upoznate sa svim znamenitostima Beograda najbolji način za to je da iznajmite naša luksuzna vozila i tako im priuštite nezaboravan doživljaj.

Naši iskusni vozači provozaće vas po Beogradu i pokazati vašim gostima sva zanimljiva mesta i lepote našeg glavnog grada. Maršutu obilaska možete osmisliti sami ili taj detalj prepustiti nama a mi ćemo se potruditi da ona bude prijatna i uzbudljiva.

Sva naša vozila su udobna, sigurna i potpuno tehnički opremljena za potpuni užitak i komfor. Pored toga, sva vozila poseduju najnoviji sistem navigacije a naši vozači su u stalnom kontaktu sa dispičerskom službom tako da ne morate brinuti da ćete zapasti u saobraćajnu gužvu ili kolaps.

Dakle, Limo servis BGBest4you ima sve što vam je potrebno da razgledanje grada protekne u opuštajućoj i veseloj atmosferi koju ćete vi i vaši gosti dugo pamtiti.

Beograd na dlanu

Pokazaćemo vam mesta koja nikako nesmete propustiti kada je u pitanju razgledanje Beograda. Brojni kulturno-istorijski spomenici, parkovi, trgovi, neizostavna Kalamegdanska tvrđava, Ušće, Hram Svetog Save, NATO ruševine obavezno se moraju videti u Beogradu.

Naši iskusni tim pažljivo će osmisliti maršutu razgledanja kako bi mogli Beograd da doživite na pravi način. Preporučićemo vam dobre restorane, mesta za predah i šoping i druge zanimljivosti. Ukoliko želite da napravite pauzu ili posetite neko posebno mesto, naši vozači će vas sačekati i pružiti vam sve potrebne informacije i pomoć.

Grad koji nikad ne spava

Za vas leti organizujemo obilazak i razgledanje Beograda noću. Beograd je poznat i kao grad koji nikad ne spava i zato nemojte propustiti da vašim gostima priuštite i taj užitak. Beogradske reke i splavovi, sjaj novog mosta na Adi, boemska Skadarlija i druga brojna mesta za izlazak i provod sigurno će ostaviti utisak na vaše goste.

Kažu da se Beograd ne može upoznati na pravi način ako se ne doživi noći. Zato nas pozovite i mi ćemo vam organizovati noćni obilazak grada po najpovoljnijim uslovima.

Posebne pogodnosti i prednosti

Pozovite nas i informišite se o aktuelnim popustima i akcijama. U stalnoj ponudi imamo popuste za najam više vozila za razgledanje grada, kao i popuste za najam vozila na više dana.

Ukoliko želite za vas ćemo organizovati pratnju profesionalnog turističkog vodiča na bilo kom jeziku. Turistički pratilac pružiće vam sve potrebne informacije i podatke koji vas interesuju. Saznajte nešto više o Beogradu, uživajte u njegovim lepotama i ponesite sa sobom nezaboravne uspomene.

BGBest4you Limo servis vam pruza mogucnost i placanjem platnim karticama

limo seris beograd
Tagovi: Limo servis, Limo servis Beograd, Limo servis iznajmljivanje limuzina, limo servis prevoz sa i do aerodroma, Limo servis razgledanje grada, razgledanje Beograda, Limuzine za vencanja, Limuzine za svadbe, Limuzine za mature, Iznajmljivanje limuzine za maturu
izrada sajtova prevoz putnika nemacka srbija limo servis beograd kombi selidbe beograd kombi selidbe beograd kombi prevoz skoplje

Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

© 2016 Limo Servis Beograd. Sajt dizajnirao i izradio DD : izrada web sajta
Razmena banera