Limo Servis - Razgledanje grada


Doživite Beograd na pravi način

Limo servis razgledanje grada
Ukoliko ste prvi put u Beogradu ili želite da ga bolje upoznate Limo Servis Fontana za vas organizuje prevoz i razgledanje grada. Takođe, ako želite da svoje poslovne partnere, prijatelje ili rodbinu upoznate sa svim znamenitostima Beograda najbolji način za to je da iznajmite naša luksuzna vozila i tako im priuštite nezaboravan doživljaj.

Naši iskusni vozači provozaće vas po Beogradu i pokazati vašim gostima sva zanimljiva mesta i lepote našeg glavnog grada. Maršutu obilaska možete osmisliti sami ili taj detalj prepustiti nama a mi ćemo se potruditi da ona bude prijatna i uzbudljiva.

Sva naša vozila su udobna, sigurna i potpuno tehnički opremljena za potpuni užitak i komfor. Pored toga, sva vozila poseduju najnoviji sistem navigacije a naši vozači su u stalnom kontaktu sa dispičerskom službom tako da ne morate brinuti da ćete zapasti u saobraćajnu gužvu ili kolaps.

Dakle, Limo servis Fontana ima sve što vam je potrebno da razgledanje grada protekne u opuštajućoj i veseloj atmosferi koju ćete vi i vaši gosti dugo pamtiti.

Beograd na dlanu

Pokazaćemo vam mesta koja nikako nesmete propustiti kada je u pitanju razgledanje Beograda. Brojni kulturno-istorijski spomenici, parkovi, trgovi, neizostavna Kalamegdanska tvrđava, Ušće, Hram Svetog Save, NATO ruševine obavezno se moraju videti u Beogradu.

Naši iskusni tim pažljivo će osmisliti maršutu razgledanja kako bi mogli Beograd da doživite na pravi način. Preporučićemo vam dobre restorane, mesta za predah i šoping i druge zanimljivosti. Ukoliko želite da napravite pauzu ili posetite neko posebno mesto, naši vozači će vas sačekati i pružiti vam sve potrebne informacije i pomoć.

Grad koji nikad ne spava

Za vas leti organizujemo obilazak i razgledanje Beograda noću. Beograd je poznat i kao grad koji nikad ne spava i zato nemojte propustiti da vašim gostima priuštite i taj užitak. Beogradske reke i splavovi, sjaj novog mosta na Adi, boemska Skadarlija i druga brojna mesta za izlazak i provod sigurno će ostaviti utisak na vaše goste.

Kažu da se Beograd ne može upoznati na pravi način ako se ne doživi noći. Zato nas pozovite i mi ćemo vam organizovati noćni obilazak grada po najpovoljnijim uslovima.

Posebne pogodnosti i prednosti

Pozovite nas i informišite se o aktuelnim popustima i akcijama. U stalnoj ponudi imamo popuste za najam više vozila za razgledanje grada, kao i popuste za najam vozila na više dana.

Ukoliko želite za vas ćemo organizovati pratnju profesionalnog turističkog vodiča na bilo kom jeziku. Turistički pratilac pružiće vam sve potrebne informacije i podatke koji vas interesuju. Saznajte nešto više o Beogradu, uživajte u njegovim lepotama i ponesite sa sobom nezaboravne uspomene.

Limo servis Fontana vam pruza mogucnost i placanjem platnim karticama

limo seris beograd
Tagovi: Limo servis, Limo servis Beograd, Limo servis iznajmljivanje limuzina, limo servis prevoz sa i do aerodroma, Limo servis razgledanje grada, razgledanje Beograda, Limuzine za vencanja, Limuzine za svadbe, Limuzine za mature, Iznajmljivanje limuzine za maturu
airport transfer belgrade usluge mini bagerom

Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

© 2016 FONTANA LIMO SERVICE. Sva prava zadržana. Web Design by STUDIO DD